Upcoming | 2015 | 2014 | 2013

• Fri
    Sat

Verken je talent, zing wie je bent

9:30 - 18:00 uurTagore ruimte voor kunst debat en inspiratie

Unieke masterclass 6-8 februari

Heb jij behoefte aan een nieuwe impuls op zanggebied en wil je een duidelijk krachtig plan voor je stem en voor jezelf, met de garantie op nog meer plezier in het zingen? Dan is dit een uitgelezen kans voor jou! Het succes van de masterclass in februari 2014 j.l. heeft als vervolg een nieuwe masterclass:   ‘Verken je talent, zing wie je bent’, die wordt gegeven door Johannette Zomer en Marjolein Koetsier , georganiseerd en aangeboden door Impresariaat ‘ 10 VOCAAL een combinatie van enerzijds de vocale- en muzikale coaching en anderzijds de mentale coaching. Je wordt uitgedaagd jouw zang en persoonlijke talent te verkennen en je in jouw authentieke kracht als muzikaal ondernemer te presenteren.

Doelgroep :  professionele zangers die willen investeren in vocale, muzikale en persoonlijke ontwikkeling.

Resultaat

Na afloop van de masterclass

Ø   Heb je meer inzicht in je zangtalent, kwaliteiten en in je wensen en kansen.

Ø   Leer je waar jouw authentieke kracht ligt.

Ø   Is er inzicht in je belemmerende overtuigingen.

Ø   Heb je duidelijke handvatten voor het stellen van haalbare concrete doelen in je muzikale ondernemerschap. Inhoud

Tijdens de masterclass ontvang je, naast drie individuele zang coaching sessies van Johannette, twee ochtenden in een groep coaching van Marjolein, waarin we werken aan jouw unieke kracht als musicus.Repertoire in alle stijlen is mogelijk! Per persoon maximaal 3 werken.

Begeleiding:

De deelnemers worden op de vleugel begeleid door Roele Kok.

Kosten van de masterclass:

Voor de deelnemer: € 295,00 excl btw.

Dit is inclusief werkmap, 3 x lunch, koffie/thee

Betalen in delen is mogelijk. Aanbetaling à € 150,00 bij opgave en eind januari 2015 € 145,00

Maximum aantal deelnemers; 12

De lessen van Johannette zijn openbaar: bezoekers betalen € 10,00 entree inclusief koffie/thee, per middag

Wanneer

6,7 en 8 februari 2015 van 9.30-18.00 uur Op 8 februari in de middag is er een eindpresentatie met publiek! Entreeprijs: € 12,50

Voor aanmelding en meer informatie over deze Masterclass: 10 VOCAAL : 0321-7013320321-701332/06-4149708906-41497089 of via de mail: info@10vocaal.nl

• Sun

Presentatieconcert masterclass Johannette Zomer

15:30 uurTagore - Middelhovenstraat 11, Dieren

Drie dagen worden  jonge professionele  zangers gecoacht onder de titel:   ‘Verken je talent, zing wie je bent’ door Johannette Zomer en Marjolein Koetsier ,een combinatie van enerzijds de vocale- en muzikale coaching en anderzijds de mentale coaching. Ze worden uitgedaagd hun zang en persoonlijke talent te verkennen en zich in hun authentieke kracht als muzikaal ondernemer te presenteren.Op zondag 8 februari is het slotconcert van deze bijzondere masterclass.

Alle zangerszullen de liederen waaraan gewerkt is  ten gehore brengen. Een verrassend en divers concert waarin Johannette en Marjolein zelf ook muzikaal  acte de presence zullen geven!

De kosten bedragen € 12:50  bij entrée te voldoen

Zaal open om 15:00

Opgave : info@10vocaal.nl  ovv reserveren slotconcert 8 februari

Wereldmuziekband Marak

20:00 uurTagore - Middelhovenstraat 11, Dieren

Op zaterdag 14 februari geeft wereldmuziekband Marak een spetterend concert in Theater Tagore in Dieren.

Marak is een wereldmuziekband waarbij improvisatie een grote rol speelt. Door de combinatie van viool, klarinet, accordeon, bassaxofoon en slagwerk heeft de band haar eigen unieke klank. Marak speelt vooral muziek met elementen uit Oost-Europa en de Arabische wereld, maar ook voor een onvervalste tango draait ze haar hand niet om. Juist door alle invloeden toe te passen heeft de band haar eigen Marak-klank ontwikkeld. De muziek die ze spelen, zijn allemaal bewerkingen van bestaande nummers. Deze worden door de eigen bandleden "vermarakiseerd".

Marak bestaat uit musici van verschillende pluimage. De mensen komen uit het hele land, hebben totaal verschillende achtergronden, maar spelen al jaren samen waardoor ze elkaar naadloos aanvoelen. Ook zijn ze allemaal nog steeds in ontwikkeling, doen aan workshops en masterclasses mee en blijven openstaan voor nieuwe invloeden. Door het toepassen van het geleerde, door het continue in ontwikkeling blijven, is ieder concert uniek.

Het Theater Tagore in Dieren is een unieke locatie voor Marak om te mogen spelen. Het voormalige kerkje is omgebouwd tot een sfeervolle concertzaal met een prachtige akoestiek. Er hebben hier al verschillende groepen een optreden gegeven. Zo waren bijvoorbeeld Flor d'Luna en Jet Black Pearl illustere voorgangers.

Entree: € 10,00 bij entrée te voldoen

Aanvang: 20:00 uur zaal open 19:30

Voor reserveringen en/of meer informatie kunt u mailen naar: paraplumuziek@live.nl.

Sun

Boekenmarkt

12:00 - 16:00 Tagore podium voor kunst debat en inspiratie

Goede doelen stichting Fideel organiseert een tweedehands boekenmarkt in Tagore. U vindt er romans, thrillers, poëzie, oude en nieuwe kinderboeken, boeken over historie, techniek, spiritualiteit en heel veel meer.  Tevens een beperkte selectie lp’s en cd’s. Alles voor een fidele prijs. De opbrengsten uit verkoop schenkt Fideel aan projecten van meiden en vrouwen in India.  Informatie: 06-42844351 / info@stichtingfideel.nl    www.stichtingfideel.nl